code atas


Allahu Latifun Bi Ibadihi : OSMAN AYKUT71 adlı kullanıcının ESMAUL HUSNA panosundaki ... - Allahu latifun bi ibadihi yarzuqu man yasha u wa huwa l qawiyyu l aziz from his beautiful and excellent names is ya lateef o gentle al lateef.

Allahu Latifun Bi Ibadihi : OSMAN AYKUT71 adlı kullanıcının ESMAUL HUSNA panosundaki ... - Allahu latifun bi ibadihi yarzuqu man yasha u wa huwa l qawiyyu l aziz from his beautiful and excellent names is ya lateef o gentle al lateef.. Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan. Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya rasulullah. اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُallahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.allah. Allah'u latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau ve hüvel kaviyyül aziz. Bu ayeti yukarıdaki niyetler için günde 100 kere okumayı vird edininiz.

Allahumme innî es'elüke fethammübîne, ve nasran azîze ve safhan cemîle, bi hurmeti fâtihatin, fütûhâtin, meftûhâtin, min ilmi ümmil kitêbi li dîniyyetin, ıttılâiyyetin alâ usûlihe fil ğaybi, allâhu latîfun bi ibâdih. Allahümme inni eselüke enterzukni rızkan halalen tayyiben min gayri ta'bin vela dairin vela neshabin inneke ala küllü şeyin kadir. Zikir allahu latifum bi ibadihi mp3 & mp4. Allah'u latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau ve hüvel kaviyyül aziz. اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُallahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.allah.

DUA & ZIKIR - Allahu Latifun bi 'ibadihi yarzuqu man ...
DUA & ZIKIR - Allahu Latifun bi 'ibadihi yarzuqu man ... from lookaside.fbsbx.com
Suresi olan şura suresi 19. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz.… Allah, kullarına karşı çok lütufkârdır. yerzuku men yeşâ: Allahü latifün bi ibadihi yerzuku men yeşaü ve hüvel kaviyyül azizü. ayeti kerimesi her farz namazından sonra (100)'er defa okunmaya. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Allahu lateefun bi i'baadihi yarzukhoo mayyashaa'oo | is ayat ka wazifa se rizq ki barish ho gi. The wird begins with the words: Allahü latifun bi'ibadihi yerzuku men yeşa'ü ve hüvel kaviyyul aziz.

Bismillahirrahmanirrahim allahu latifun bi ibadihi yerzuku menyeau ve huvel kaviyyul aziz.

Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan. Zikir allahu latifum bi ibadihi mp3 & mp4. Allahumme innî es'elüke fethammübîne, ve nasran azîze ve safhan cemîle, bi hurmeti fâtihatin, fütûhâtin, meftûhâtin, min ilmi ümmil kitêbi li dîniyyetin, ıttılâiyyetin alâ usûlihe fil ğaybi, allâhu latîfun bi ibâdih. Allah, kullarına karşı çok lütufkârdır. yerzuku men yeşâ: Bolluk bereket rızık enerji güç kuvvet artması içindir. Bu ayeti yukarıdaki niyetler için günde 100 kere okumayı vird edininiz. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Kendisi için, hayırlı olduğuna inandığı bir iş için, (dilek için) (16641) defa. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Öyle ki rızkı güzel ve kolay yollardan adeta ayağına gelir… kendisi için, hayırlı olduğuna inandığı bir iş için, (dilek için) (16641). Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya rasulullah. Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa.ve hüvel kaviyyül azi̇z. Allahu lateefun bi i 39 baadihi yarzukhoo mayyashaa 39 oo is ayat ka wazifa se rizq ki barish ho gi.

Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya rasulullah. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Allahu lateefun bi i 39 baadihi yarzukhoo mayyashaa 39 oo is ayat ka wazifa se rizq ki barish ho gi. Suresi olan şura suresi 19. Allah'u latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau ve hüvel kaviyyül aziz.

OSMAN AYKUT71 tarafından ESMAUL HUSNA panosundaki fikir ...
OSMAN AYKUT71 tarafından ESMAUL HUSNA panosundaki fikir ... from i.pinimg.com
Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Truly o most kind, o most kind, to you belongs all kindness! Bu pin'i ve daha fazlasını rahime karakus tarafından oluşturulan dua panosunda bulabilirsiniz. Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan. Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan. Allahü latifun bi'ibadihi yerzuku men yeşa'ü ve hüvel kaviyyul aziz. Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya rasulullah. O, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.

Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan.

Allahü latifun bi'ibadihi yerzuku men yeşa'ü ve hüvel kaviyyul aziz. Bolluk bereket rızık enerji güç kuvvet artması içindir. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Kimi dilerse onu rızıklandırır. ve huvel kavîyyul azîz: Allah, kullarına karşı çok lütufkârdır. yerzuku men yeşâ: Bu ayeti yukarıdaki niyetler için günde 100 kere okumayı vird edininiz (kendinizi hayırlı bir alışkanlık haline getiriniz). Huz bi yedi kallet hıyleti, edrikni bi lutfike ve keremike ya sahibel lütfu vel ihsan. Allahu lateefun bi i'baadihi yarzukhoo mayyashaa'oo | is ayat ka wazifa se rizq ki barish ho gi. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ manası:allah, kullarına çok lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. Ey allah'ım sen tüm yakınlardan daha yakınsın,tüm cömertlerden daha cömertsin, tüm iyilerden daha iyisin, tüm koruyanlardan daha iyi koruyansın.herkesten daha. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Ve iy yemseskallâhu bidurrin felâ kâşife lehû illâ hû, ve iy yuridke bihayrin felâ râdde lifadlih, yusîbu bihî mey yeşâu min ıbâdih, ve huvel ğafûrur rahîm. Rızık ve bereket için çok güzel ayetiş şerife zenginlik için okunacaksa allahu latifun bi ibadihi yerzukumen yeşa u ve hüvel ganiyyul muğni.

Bu pin'i ve daha fazlasını rahime karakus tarafından oluşturulan dua panosunda bulabilirsiniz. اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُallahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.allah. Kulliha, ▬ allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel gavîyyul azîz. Allahü latifun bi'ibadihi yerzuku men yeşa'ü ve hüvel kaviyyul aziz. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru).e lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu.

BEYAZ SIR: EL-LATIF
BEYAZ SIR: EL-LATIF from 3.bp.blogspot.com
Öyle ki rızkı güzel ve kolay yollardan adeta ayağına gelir… kendisi için, hayırlı olduğuna inandığı bir iş için, (dilek için) (16641). Bu pin'i ve daha fazlasını rahime karakus tarafından oluşturulan dua panosunda bulabilirsiniz. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Kulliha, ▬ allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel gavîyyul azîz. Truly o most kind, o most kind, to you belongs all kindness! Ve iy yemseskallâhu bidurrin felâ kâşife lehû illâ hû, ve iy yuridke bihayrin felâ râdde lifadlih, yusîbu bihî mey yeşâu min ıbâdih, ve huvel ğafûrur rahîm. Bu ayeti yukarıdaki niyetler için günde 100 kere okumayı vird edininiz. Allahu lateefun bi i 39 baadihi yarzukhoo mayyashaa 39 oo is ayat ka wazifa se rizq ki barish ho gi.

The wird begins with the words:

Allah'u latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau ve hüvel kaviyyül aziz. Bu pin'i ve daha fazlasını rahime karakus tarafından oluşturulan dua panosunda bulabilirsiniz. Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya rasulullah. Ve iy yemseskallâhu bidurrin felâ kâşife lehû illâ hû, ve iy yuridke bihayrin felâ râdde lifadlih, yusîbu bihî mey yeşâu min ıbâdih, ve huvel ğafûrur rahîm. Allahu latifun bi ibadihi yarzuqu man yasha u wa huwa l qawiyyu l aziz from his beautiful and excellent names is ya lateef o gentle al lateef. Allah, kullarına karşı çok lütufkârdır. yerzuku men yeşâ: Bolluk bereket rızık enerji güç kuvvet artması içindir. Rızık ve bereket için çok güzel ayetiş şerife zenginlik için okunacaksa allahu latifun bi ibadihi yerzukumen yeşa u ve hüvel ganiyyul muğni. Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa.ve hüvel kaviyyül azi̇z. Allahü latifün bi ibadihi yerzuku men yeşaü ve hüvel kaviyyül azizü. ayeti kerimesi her farz namazından sonra (100)'er defa okunmaya. Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Bu ayeti yukarıdaki niyetler için günde 100 kere okumayı vird edininiz. Kimi dilerse onu rızıklandırır. ve huvel kavîyyul azîz:

You have just read the article entitled Allahu Latifun Bi Ibadihi : OSMAN AYKUT71 adlı kullanıcının ESMAUL HUSNA panosundaki ... - Allahu latifun bi ibadihi yarzuqu man yasha u wa huwa l qawiyyu l aziz from his beautiful and excellent names is ya lateef o gentle al lateef.. You can also bookmark this page with the URL : https://kop-ca.blogspot.com/2021/06/allahu-latifun-bi-ibadihi-osman-aykut71.html

Belum ada Komentar untuk "Allahu Latifun Bi Ibadihi : OSMAN AYKUT71 adlı kullanıcının ESMAUL HUSNA panosundaki ... - Allahu latifun bi ibadihi yarzuqu man yasha u wa huwa l qawiyyu l aziz from his beautiful and excellent names is ya lateef o gentle al lateef."

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel